Президент клубу УПЛ анонсував нового тренера команди

ФК Верес

Керівник рівненського Вереса Іван Надєїн прокоментував припинення співпраці з головним тренером команди Юрієм Віртом.

Так історично склалося, що оголошення про призначення Юрія Вірта відбулось також 14 червня. Чотири роки тому, у 2019-му. Такий збіг. Чотири роки потому ми прощаємося.

Результати сезону, на мою думку, незадовільні. Ми не виконали поставлених завдань. На жаль, головний тренер в першу чергу несе відповідальність за результат. Які б емоції зараз нас не переповнювали – це складний процес і складні рішення. Треба все ж зробити паузу. Але ми точно не кажемо “прощавай”. Ми кажемо “до побачення”.

І вболівальники підтримували наставника, і гравці. Коли ти такою перемогою прощаєшся з командою, залишаєш її в УПЛ – це великий бонус тренеру. Сподіваюсь, колись, через певний час Юрій Вірт знову може очолити Верес.

Зараз є кандидат на посаду головного тренера. Поки не буду його називати. Він приїде, озвучить свою програму. Це буде трирічний контракт. Є чіткі зобов’язання тренера, чіткі зобов’язання клубу.

Безперечно, нам треба підсилюватися. Щоб 29 липня ми на полі побачили яскраво інший Верес“, – цитує Надєїна офіційний сайт рівнян.

Нагадаємо, після матчу-відповіді з МФК Металург за право виступати в УПЛ Вірт оголосив про відхід з Вереса – тренер звинуватив  керівництво у відсутності підтримки у вирішальний для клубу момент.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *