Євген Красніков пролив світло на долю Металіста

ФК Металлист

Спортивний директор “Дніпра-1” Євген Красніков, який свого часу був віце-президентом Металіста, прокоментував ситуацію з харків’янами.

Дивіться, спочатку, коли почалося вторгнення, я 181 день просидів, доки не звільнили Харківщину. Я був на стадіоні, там і хлопці приїжджали до мене, фанати, допомагали. Дякувати Богу, що там стадіон зберегли. Але просто на той момент склалася така ситуація… Ви знаєте, Ярославський там… Якби ми не зробили цю комбінацію з СК Дніпро-1, що вони дали гроші – ми б не зберегли клуб.

Так, команда вилетіла. Але я вважаю, що там було багато моментів, суддівських помилок… Металіст залишається 100%. Я спілкуюсь з усіма. Фінансування буде. Може, не у такому розмірі, як воно було, але Металіст буде 100%. Команда гратиме у Першій лізі.

Можливо, цього року, хоча я сумніваюся, але за рік-два ми намагатимемося повернутися до Вищої ліги. Впевнений, що згодом усе налагодиться. Я весь час на зв’язку з Григою (гендиректор Металіста, – прим.). Я просто не можу працювати, бо почали писати всякі там… Ну, зрозуміло, що це конкуренти писали, що я там на два клуби. Але команда буде, фінансування буде, Металіст буде.

Ми доклали максимум зусиль. Цей наш перехід зберіг клуб. Нині є певне фінансування. Напевно, ті хлопці, які грали в УПЛ, багато хто піде, але це нічого. Ми маємо гарну молодь, саме харківських хлопців. Плюс ми там десь підсилимось. Знаю, що селекція працює. Я максимум зусиль докладаю, Металіст буде.

Головне – зберегти клуб. Так, прикро, що вилетіли, Прядун Колосу одинадцятиметровий не забив, із Рухом чистий пенальті не дали, потім у Полтаві. Ну так склалося, важко було врятуватися“, – сказав Красніков у коментарі BeetLe.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *