Стало відомо, хто замінить Ігора Йовічевіча на посаді головного тренера Шахтаря

Реал Мадрид - Шахтар

Стали відомі деталі можливої відставки Ігора Йовічевіча з Шахтаря.

За інформацією журналіста Романа Бебеха, рішення про розірвання контракту з Йовічевічем ухвалив особисто президент Гірників Рінат Ахметов. На заміну хорвату розглядаються кандидатури тренера Зорі Патріка ван Леувена та одного наставника з європейського клубу, “який знайомий донецькій команді”.

Крім того, до нового тренерського штабу Шахтаря може увійти коуч молодіжки Гірників Оскар Ратулутра. У свою чергу, його замінить один із тренерів U-19 – екс-форвард Шахтаря та збірної України Олексій Бєлік.

Йовічевіч очолив Шахтар у липні минулого року, уклавши угоду на два сезони. У перший рік роботи з Гірниками коуч тріумфував в УПЛ та вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Донецький клуб достроково став чемпіоном України у сезоні 2022/23 та кваліфікувався у груповий етап Ліги чемпіонів.

One thought on “Стало відомо, хто замінить Ігора Йовічевіча на посаді головного тренера Шахтаря

  1. Ничего особого Шахтер в этом сезоне не показал, играл на уровне команд УПЛ. На еврокубковых матчах провалился и был не лучше Динамо. Уровень участников чемпионата сравнялся. И пока Шахтер и Динамо просыпались, появились команды, что станет большим плюсом в будущем, с лучшим отношением, настроем и менталитетом. Надеемся, что будущем сезоне свой настоящий уровень покажут Днепр, Заря, Ворскла, Верес, Черноморец и возможно, Александрия и Кривбасс. А там, глядиш, может и Минай выстрелить. Рассчитывать на явное лидерство и доминирование в УПЛ Шахтера и Динамо ожидать не стоит…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *