Динамо Київ може покинути капітан команди

Динамо

Не виключено, що Динамо у міжсезоння попрощається з низкою досвідчених футболістів. Денис Бойко вже пішов із команди, а наступним може стати капітан Сергій Сидорчук.

Напередодні Динамо оголосило про відхід Дениса Бойка, контракт із яким вирішили не продовжувати. Цілком можливо, що це лише перша “ластівка”, а незабаром підуть й інші прощання. Зокрема, закінчується контракт у Олександра Караваєва, а також не виключений відхід навіть капітана – 32-річного хавбека Сергія Сидорчука.

Є чутки про те, що Сергій Сидорчук може покинути Динамо. Акцентую увагу, що це не точно, це лише розмови, чутки. Не знаю, чи мають вони під собою підґрунтя, але вони ходять“, – заявив Віктор Вацко в ефірі Вацко on air.

Сергій Сидорчук перейшов у Динамо в 2013 році з Металурга Запоріжжя. У сезоні 2022/23 капітан киян зіграв 38 матчів, віддав 1 асист. Його контракт з клубом розрахований ще на 2 роки.

Раніше повідомлялося, що в Динамо налаштовані суттєво оптимізувати бюджет   Гравець збірної України може покинути Динамо – клуб планує масштабну перебудову і зробити ставку на молодих футболістів Команда Мірчі Луческу завершила сезон 2022/23 лише на 4-й позиції УПЛ, кваліфікувавшись у Лігу конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *