Сергій Ребров зробив офіційну заяву щодо контракту зі збірною України з футболу

Сергій Ребров

Український фахівець Сергій Ребров розповів, коли він зможе очолити збірну України з футболу:

– Чи буде Сергій Ребров тренером головним тренером збірної України на найближчі матчі національної команди з Німеччиною, Північною Македонією та Мальтою?

– Зараз ми вирішуємо це питання, оскільки контракт із Аль-Айном розрахований до 30 червня. Тому ми ще не закінчили всіх питань із контрактом. Однак справді завтра я вирушаю до Києва і, напевно, 6 числа, вранці, я буду в столиці України. Я вважаю і сподіваюся, що ми закінчимо всі відносини з Аль-Айном.

Тому так, якщо все буде гаразд, я сподіваюся, ми підпишемо контракт. Збірна України – це дуже велика відповідальність, тож справді, я зі своїм штабом почав працювати і вже кілька тижнів ми готуємось до цих ігор, оскільки це дуже важливо для нашої країни. Тим більше, у цей час, щоб національна команда представила нашу велику державу. Я готуюся вже деякий час. Ми принципово про все вже домовилися, лише про дозвіл Аль-Айну і нічого не слід обговорювати.

Сьогодні, 3 червня, Сергій Ребров святкує 49-річчя.

«По-перше, хочу подякувати Збройні Сили України, наших захисників та захисниць і побажаю їм якнайшвидшого повернення до їхніх родин та вигнання цієї наволочі з нашої землі. Щодо привітань із днем народження, я вважаю, що зараз дуже важливо закінчити перемогою цю війну. Дуже важливо, щоб наші воїни повернулися до своїх родин та святкували разом з ними. Як каже Мирон Богданович: «Та то таке». Свято та то таке, коли закінчиться війна, тоді ми святкуватимемо всі наші справи», – сказав Ребров.

Раніше «Аль-Айн» оголосив про відхід Реброва з посади головного тренера команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *