Відомий український футболіст гнівно відреагував на ракетні удари по столиці на День Києва

Роман Зозуля

Український форвард Райо Махадаонда Роман Зозуля видав чергову “базу” про окупантів та їхнє майбутнє.

Чергова атака ракетами та дронами на Україну. Знов о третій ночі. Люди мирно сплять перед початком робочого тижня. Прокидаються під звуки сирен та додатків на телефонах.

Ворожі цілі знову випущено з Каспію. 9 ТУ-95 зробили пуски та відійшли на аеродроми базування. З двох напрямків були випущені “шахеди”. Мапа тривог України стає червоною. У багатьох містах люди не просто користуються правилами двох стін, а йдуть в укриття. Метро, паркінги, підвали. Вони намагаються уникнути ураження. Віра в ППО та ЗСУ неймовірна, але навіть збита ракета несе загрозу.

Цієї ночі знов було атаковано столицю. Такі собі дводенні вітання з Днем міста. Наш ворог немає поваги. Немає принципів. І не може вести війну за правилами. Він підступний, мерзотний та гнилий. Майже 5 годин лунала сирена по Україні. Столиця здригалася від вибухів. На щастя, всі цілі, які залітали в Київ, було знищено!

У цій війні неможлива перемога саранчі. Так, наш ворог сильний і має багато ресурсів, але ми сильніші. Ми захищаємо свій дім, свою землю, своїх дітей і рідних. Наші воїни нищать тварюк. Нещадно. Героїчно. За нами правда та сила. За нами буде перемога. Кожна падла, яка зайшла на нашу землю, тут і згине. Україна, свята мати героїв!“, – написав Зозуля у своєму Telegram-каналі.

До слова, вже у понеділок вранці окупанти продовжили обстріли України. Мережу заповнили щемливі відео, як діти зі столичних шкіл біжать в укриття під вибухи у небі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *