Даріо Срна: “Вітаю Довбика, він провів неймовірний сезон”

Спортивний директор «Шахтаря» Дарійо Срна поділився емоціями від здобуття командою чемпіонства.

«Емоції великі. Якщо дивитися, де ми були рік тому, зробили дуже багато.

Хочу привітати кожного співробітника клубу, кожного футболіста і їхні родини, кожну людину, яка з нами з першого дня війни, коли все було важко.

Ми залишилися без тренерського штабу і 14 футболістів, без інвестицій, проте не опустили руки. Не опустили руки тому, що ми «Шахтар» Донецьк.

Сьогодні я найщасливіша людина у світі. Можна багато чого сказати.

По-перше, треба подякувати Президенту країни Володимиру Зеленському, тому що він дозволив і дав зрозуміти, що ми повинні грати в Україні в такий непростий час.

По-друге, Президенту федерації футболу Україну Андрію Павелко, який зібрав усіх і все-таки ніхто не відмовився грати.

По-третє. президентам клубів, які в сьогоднішній непростій ситуації вкладують душу, серце та гроші в свої клуби та український футбол.

Величезна подяка людині, яка ніколи не кидає своїх, дуже любить свою родину – це президент Рінат Ахметов. Велике дякую йому, що вірив у команду та не опустив руки, бо ми з «Зорею» – дві команди, які втратили свій дім ще у 14-му році і з цього моменту всі ігри граємо на виїзді.

Подяка команді та тренерському штабу за цей непростий рік. А також їх родинам, які жили без них так довго. Ми зробили свою справу.

Протягом сезону «Шахтар» показав емоції, силу та яйця. Хочу привітати мого друга Олександра Кучера, який провів величезну роботу з «Дніпром-1», вони билися до останнього за чемпіонство. Хочу привітати Довбика, який провів неймовірний сезон.

Якщо буде більше таких клубів в Україні, буде дуже сильний чемпіонат.

Вдячні українським бійцям, які захищають нашу країну та дали нам можливість займатися улюбленою справою – грати у футбол.

Дякую усім, з перемогою», – сказав Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *