“На початку шляху ніхто не вірив у нас”: Степаненко – про чемпіонство Шахтаря

Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився емоціями від здобуття командою чемпіонства.

«Я дуже задоволений. Можу сказати, що для мене це найважче чемпіонство, яке було у мене за ці роки в «Шахтарі». Дуже переживав і ретельно готувався до цих останніх матчів.

Цей матч ми виграли заслужено. На початку нашого важкого шляху ніхто не вірив у нас, але ми показали, що дійсно є справжньою сильною командою.

І ми чесно виграли це чемпіонство. Я дуже радий і щасливий, і хочу сказати всім велике дякую.

Протягом сезону я вчився бути не тільки гравцем, а і старшим братом для партнерів по команді. Це дуже нелегко.

Іноді я не все робив правильно, але Містер мені багато підказував. Я дуже багато думав, що я повинен хлопцям сказати, що повинен показати, як повинен себе вести. Вони росли як гравці, а я зріс як старший брат для них.

Я на собі ніс дуже тяжкий тягар, а коли забили 2 і 3 голи і було зрозуміло, що ми станемо чемпіонами, я цей емоційний тягар скинув.

Такий порив щастя у мене був, що важко навіть передати. Ви бачили, як здійнялася вся лавка. Сьогодні на полі було не тільки 11 футболістів, а всі 50. Гравці, запасні, тренери, технічний, медичний персонал, адміністратори.

Ми всі, як одна сім’я, тому і здобули це чемпіонство. Вся команда, клуб, вболівальники, ми всі разом. Кожен вніс свою частку у перемогу.

Скільки труднощів ми подолали усі разом, тому це чемпіонство є найтяжчим та найважливішим у моїй кар’єрі», – сказав Степаненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *