“Мотивація зашкалювала”: Йовічевіч – про впевнену перемогу Шахтаря над Зорею

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич дав коментар після перемоги над «Зорею» (3:0) у 28-му турі УПЛ.

«Знали ціну помилки. Знали відповідальність, яку несе цей матч. Зіграли так, як ми вміємо. Показали, що вміємо грати у дуже хороший футбол. Мотивація зашкалювала. Усі хотіли принести користь команді та скористатися поразкою «Дніпра-1».

Футбол – це гра емоцій. Від цього нікуди не дінешся. Ми дивимося їхні матчі, вони – наші. Але потрібно фокусуватися на своїй грі. Сьогодні – один з наших найкращих матчів сезону. Проти найбільш результативної команди другого кола.

«Зоря» – дуже хороша, швидка, агресивна, вертикальна команда, у якої найбільше перемог у другому колі УПЛ. Але сьогодні ми не дали їм нічого створити. Ми домінували весь матч, і це мене тішить.

Лишився один крок. Дуже непростий крок – у лобовому матчі з «Дніпром-1». Але сьогодні ми заслужили ці три очки, які дають нам впевненість та спокій, щоб зіграти хороший матч у Львові.

У тренерській кар’єрі я ще грав лобовий матч за чемпіонство, тому він буде відповідальним та емоційним. Але я фокусуватимуся на перемозі. Ми хочемо відігратися за поразку в першому колі», – сказав Йовичевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *