Віктор Скрипник прокоментував сенсаційну перемогу Ворскли у матчі 28-го туру УПЛ проти Дніпра-1

Віктор Скрипник

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (2:1) у матчі 28-го туру української Прем’єр-ліги.

– Усі знали, проти кого граємо. Ця команда була і є претендентом на те, щоб виграти чемпіонат. Ми дуже добре розібрали ті ходи, які вони можуть робити завдяки своїм лідерам Піхальонку та Довбику. А те, що ми вміємо грати проти м’яча, я вже говорив. Це і було видно сьогодні на полі.

Ми перемогли. Це футбол. Задоволені цим результатом. Але ти не можеш всі ігри проводити проти м’яча. Хоча сьогодні опинилися в такому становищі: був урізаний склад через травми та зайві картки. Напевно, в цьому ми самі винні. Але можу подякувати тим гравцям, які виходили й грали. Сьогодні брали участь в матчі двоє – троє представників дубля, дехто вийшов з перших хвилин. Виграли у такої команди. Це дуже добре.

– Юрченко був у резерві, але не поле не виходив. У якому він стані?
– Юрченко пропустив місяць, відновлювався після операції, йому ще потрібен деякий час для повного відновлення. Юрченко – футболіст, який може потримати м’яч в ногах, вигадати щось. Але проти такої команди, проти якої ми грали сьогодні, потрібно було багато працювати без м’яча. Ми раді, що Юрченко відновлюється, чекаємо на його остаточне повернення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *