Знаменитий тренер назвав найбільш недооціненого футболіста України

Віталій Кварцяний

Колишній головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний вважає, що український півзахисник польського «Ракува» Владислав Кочергін має усі якості для того, щоб заграти в топ-чемпіонаті.

«Найбільш недооцінений футболіст України – Влад Кочергін! Він став чемпіоном Польщі з «Ракувом», забивши вісім голів, відзначившись в останньому матчі дублем. У нього є кваліфікація та холоднокровність, хороша швидкісна техніка, рухливість. У нього на швидкості народжується почуття голу, а це не всім дано.

Наприклад, Маліновський – колотуха, під себе прибрав та вдарив із лівої. Але в «Марселі» йому трохи заглушилися дальні удари, як це було в «Аталанті». Кочергін же може на швидкості обіграти і пробити здалеку з двох ніг, а я прихильник далеких ударів.

Я стежу за чемпіонатом Польщі, і «Ракув» одна з найсильніших команд із фізпідготовки, що позитивно позначається на Кочергіні. Можу сказати з упевненістю, що він є висококласним гравцем міжнародного рівня. У нього німецько-іспансько-французько-італійсько-англійсько-польський стиль!» – сказав Кварцяний.

У цьому сезоні 27-річний хавбек у складі «Ракува» зіграв 44 матчі у всіх турнірах, у яких забив 12 м’ячів і зробив три асисти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *