Агент Артема Довбика назвав клуби, які зацікавлені у підписанні українського нападника

Артем Довбик

Олексій Люндовський, агент нападника «Дніпра-1» Артема Довбика, розповів про інтерес до футболіста з боку «Марселя» та інших європейських клубів.

–  «Марсель» ще й раніше цікавився Артемом поряд із багатьма іншими клубами. Був предметний інтерес до Довбика, він залишається. У міру того, як покращується особиста статистика Артема, з‘являються все новіші й новіші запити.

– Чи закриті інші варіанти – «Торіно», «Болонья», «Салернітана», «Ноттінгем Форест»?

– Жоден з італійських та англійських варіантів, про які говорилося раніше, не закритий. Клуби активно цікавляться справами Довбика, стежать за його виступами та статистикою. Проте теж треба розуміти специфіку травня місяця – кожен клуб виконує зараз свої турнірні завдання, від яких багато в чому залежатиме бюджет і фінансові можливості на наступний сезон. Тож тут основні події також будуть під час міжсезоння, а зараз просто йде процес вивчення, збору інформації.

– Серед найбільш активних чуток – про інтерес «Трабзонспора». Чому саме він і наскільки реальний перехід Артема в Суперлізі?

– Тут відразу хочу зазначити: запитів із Туреччини особливо багато, причому, від усіх клубів, які є грандами чемпіонату. Проте можу сказати впевнено – варіант із турецьким чемпіонатом не розглядається. Бажання Довбика – надалі грати в західноєвропейських чемпіонатах провідної п’ятірки, – сказав Люндовський.

Чинний контракт форварда з «Дніпром-1» завершується наприкінці цього року. Раніше сам форварда підтвердив інтерес до нього з боку «Марселя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *