Тренер Олександрії прокоментував перемогу команди у 26-му турі УПЛ

ФК Олександрія

У понеділок, 15 травня, відбувся 26-го туру УПЛ між клубами «Колос» та «Олександрія». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей.

Після завершення поєдинку асистент головного тренера «Олександрії» Руслана Ротаня Сергій Кравченко прокоментував перемогу команди:

– Дуже важлива перемога. Хлопці молодці – після такої важкої гри з «Дніпром-1» нашим завданням було налаштувати їх так, щоб вони були емоційно готові до матчу з «Колосом». Вони впоралися і дуже добре виглядали. Вважаю, що перший тайм провели дуже добре, другий – гірший, але був тиск від результату, розуміли, що це матч за 6 очок із конкурентом. Намагалися грати, але не так яскраво, як у першому таймі.

– Робили ставку на швидкі голи у цій грі? Чи це так спонтанно вийшло?

– Так вийшло. У кожному матчі намагаємося грати активно з перших хвилин, пресингувати, чинити тиск на суперника. У цій грі це вдалося, і ми забили дуже добрі два голи.

– Наскільки комфортно ви сьогодні почувалися в ролі виконуючого обов’язки головного тренера, коли він за спиною, на балконі? Як узагалі відбувалася комунікація?

– Нормально почував себе, все гаразд. Комунікація відбувалася через Євгена Греся, він підказував. Руслан Ротань був на зв’язку з ним, а Євген Анатолійович підходив до мене.

– У футболі є така приказка, що переможний склад не змінюють. Можливо, варто спробувати залишити на наступний матч все, як було сьогодні?

– Подивимося, але Руслан Петрович нам потрібний на лавці. Я думаю, що йому дадуть більше, ніж одну гру дискваліфікації, тож на тренерській лаві так і буде.

Подивимося, який склад буде на гру із «Динамо». Теж дуже важливий матч. Усі матчі важливі, але «Динамо» – це «Динамо». Буде дуже цікавий матч. Треба відновитися та готуватися до «Динамо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *