Півзахисник Чорноморця зізнався, що допомогло “морякам” перемогти Динамо у 26-му турі УПЛ

Олександр Демченко

Півзахисник «Чорноморця» Олександр Демченко, який став автором дублю, прокоментував перемогу над «Динамо» (3:2) у матчі 26-го туру УПЛ.

«Роман Григорчук нас так налаштував на поєдинок із киянами, що ми повірили у перемогу над «Динамо». Найголовніше, сказав наш наставник, щоб ми у своїй душі, своїй голові повірили у можливу перемогу.

Ми вірили з перших хвилин, що можемо досягти успіху. Стандарти нам допомогли. Поразка від «Дніпра-1»? Злість була. Та гра нас трохи надломила, але двобій у Києві показав, що ми впоралися з тією ситуацією.

За рахунку 2:0 ми й надалі хотіли йти в атаку, адже розуміли, що не можна зупинятися, тим більше із суперником такого калібру. На початку другого тайму ми дали слабину, і нас одразу покарали за це. Рівень майстерності футболістів «Динамо» досить високий. Не все у нас виходило у другому таймі, але тим цінніша наша перемога.

Переможний гол? Алефіренко віддав мені передачу, і я хотів повернути йому м’яч, але побачив, що його накривають захисники, і він не встигає. У мене залишився один варіант – розвернутися та пробити по воротах.

Будуть чотири фінали для нас. Після кожного туру все змінюється. Ми намагаємось набрати максимальну кількість очок. Ми не хочемо бути у зоні перехідних матчів», – сказав Демченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *