Кривбас – Динамо: слова Олександра Шовковського після матчу

Олександр Шовковський

«Динамо», мінімально обігравши на виїзді «Кривбас», здобуло третю поспіль перемогу під керівництвом Олександра Шовковського, який підміняє на чолі киян Мірчу Луческу.

«Бажаю всім доброго і тихого дня і такого ж продовження вечора. Ми знаємо, в якій ситуації знаходиться наша країна. Дякуємо нашим воїнам, які боронять наші кордони і дають можливість проводити ці матчі.

Стосовно сьогоднішнього матчу. Ми провели третю гру на виїзді. Було непросто: дорога, відновлення. Хочу подякувати гравцям за бажання. Ми розуміли, що ті команди, які очолює Юрій Миколайович, грають відкрито, агресивно, багато боротьби. Ми налаштовували гравців, що ми не маємо права програти в мотивації, бажанні, боротьбі та настрої. Вважаю, що нам це вдалося.

Після гри ми проведемо аналіз, подивимося процент володіння м’ячем, кількість гольових моментів, XG. Можу сказати, що в кінцівці матчу могли забити ще. Будемо розбирати гру кожного гравця. Чи пощастило нам? Везіння треба заслужити. Принаймні, бажанням і роботою, якщо не складається гра», – сказав Шовковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *