Олександр Кучер прокоментував скандальну перемогу Дніпра-1 над Чорноморцем в УПЛ

У рамках 25 туру чемпіонату України СК Дніпро-1 переміг Чорноморець у матчі з “лівим” пенальті.

Наставник “спортклубівців” Олександр Кучер висловився про контраверсійний момент.

За словами українця, його команді не дають явні пенальті, не кажучи вже про те, щоб дати не чистий 11-метровий.

“Насправді я не розумію, чому скасували перший гол. Момент там дуже специфічний, чому скасували гол. Інша справа щодо того, чи був пенальті. Може, момент був до штрафного майданчика. Як кажуть, 50 на 50.

Усі кажуть, до речі, що ми пенальті багато б’ємо, але на нашу користь, навпаки, не дають чисті пенальті. В Олександрії в першому весняному матчі на першій хвилині на нашу користь не ставлять пенальті, причому з вилученням. З “Рухом” на нашу користь не призначили пенальті.

І таких моментів можна нарахувати багато. Річ у тім, що ми атакуємо і постійно перебуваємо в чужому штрафному майданчику, тому й ставлять пенальті. Туди ж треба добігати, щоб 11-метрові призначали, а якщо ти не добігаєш, то, звісно, ніхто й не ставитиме.

У першому таймі сьогодні теж був чистий пенальті у ворота Чорноморця, але арбітр його не призначив. Це ж усе треба розуміти. Ми теж хочемо грати і перемагати. Призначайте те, що є, і не треба щось вигадувати, – сказав Кучер.

Нагадаємо, дніпровський клуб іде на 2 місці в чемпіонаті України з 57 очками в активі, у Шахтаря, що посідає першу сходинку, 60 пунктів і на один матч більше. Попереду очна зустріч між командами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *