Роман Григорчук прокоментував поразку Чорноморця у поєдинку проти Зорі в УПЛ

Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку команди в матчі із «Зорею» (1:3).

«Не можу не погодитися з тим, що сьогодні ми були різними. Коли ми граємо, і коли ми не граємо, бо трошки боїмося і на рівному місці втрачаємо м’ячі.

Від цього доводиться дуже багато працювати в обороні. Проти команди з таким рівнем майстерності це дуже непросто.

Якщо людина помиляється технічно і після цього нам забивають гол – це складова гри, таке може статися при будь-якому стилі, при нашому стилі, можливо, трохи частіше, але річ у тому, щоб ми навчилися грати так, щоб ми не боялися грати у короткий пас, довгий пас, чергувати їх. Ми повинні грати чітко у своєму стилі.

Я б не сказав, що сьогодні були якісь кардинальні тактичні зміни. Якщо захисник виходить не зліва, а справа, або навпаки – це не можна рахувати чимось серйозним, звичайна річ. Одне, що можна відмітити – Брагару почав вище, грав сьогодні як вінгер, а не як захисник. Нам потрібно було визначати склад з урахуванням того, що випав Алефіренко.

Епізод з Гучеком? Це не є помилка, просто перевага суперника у швидкості. Звичайно, можна було трошки це нівелювати, але було просто очевидно, що це різні рівні швидкісної здатності», — сказав Григорчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *