Головний тренер Металіста прокоментував поразку від Динамо Київ в УПЛ

Періца Огненович

Головний тренер харківського «Металіста» Періца Огненович поділився враженнями від матчу 23-го туру УПЛ проти «Динамо» Київ (поразка 1:3):

– У «Динамо» була перевага в грі, але ми на це очікували, так і планували. Ми очікували на свої моменти з контратак. Але епізод з червоною карткою все змінив на полі. Я не знаю, була червона чи ні, але цей момент повністю змінив гру.

– Очікували на такий результат чи були більш оптимістичними перед матчем?

– Ми завжди готуємо команду виграти гру. Зрозуміло, що це «Динамо». Але й до «Шахтаря» ми готувалися на перемогу. Як і завжди. Просто є ігри, в яких треба діяти більше серцем. Не скажу, що ми сьогодні не хотіли грати, але момент з червоною змінив все. Не буду довго розповідати, просто наголошу, що вилучення дуже вплинуло. Нам стало дуже важко, бо «Динамо» – дуже хороша команда.

– «Металіст» довго не перемагає. Наскільки важко тримати команду в нормальному психологічному стані, налаштовувати її на матчі?

– Ми знаємо ситуацію. Але що робити? Треба працювати, готувати команду до наступного матчу. Рано чи пізно команда виграє і потім психологічний стан буде набагато кращим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *