Головний тренер Чорноморця висловився про перемогу над Кривбасом в УПЛ

Роман Григорчук

Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук прокоментував результат матчу 22-го туру УПЛ проти Кривбаса.

Якщо говорити з огляду на емоції, то ми дуже задоволені. Обіграти Кривбас у Кривому Розі – для нас на даному етапі це досить велика перемога. Ми дуже цим задоволені. А ще хочу згадати, що наші шановні фанати змогли бути на грі… Хоча слово “шановні” тут не передасть всіх емоцій – наші Герої!

Я так сильно хотів, щоби ми виграли і подарували їм цю перемогу! Тому сьогоднішня звитяга – для вболівальників. Здоров’я їм, а всім нам – скорішої Перемоги! Не скажу, що ми ставили якийсь пріоритет. Ми намагаємося використовувати усі атакувальні елементи, які маємо у своєму арсеналі. Це і флангові прориви, і довгі передачі, і різноманітні комбінаційні елементи.

Голи вдалися по футбольним міркам “невипадковими”: всі вони були внаслідок певних вдало розіграних взаємодій. Це додає нам впевненості, бажання йти далі, розвиватися і прогресувати. І, звісно, підніматися в турнірній таблиці.

Рівень гри суперника? Я з радістю відповідаю на подібні запитання. Юрій Миколайович для мене – людина особлива. По життю нас багато чого пов’язувало. Завжди коли перетинаємося – маємо про що поговорити. Нині ми – суперники: але все було гідно, все було професійно. Завжди важко грати проти Юрія Вернидуба. Він – тренер дуже високого рівня“, – цитує Григорчука офіційний сайт Кривбаса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *