Йожеф Сабо спрогнозував чемпіона УПЛ та яке місце займе Динамо

Йожеф Сабо

Колишній наставник Динамо та збірної України Йожеф Сабо оцінив шанси киян потрапити на п’єдестал УПЛ.

Хто винен у провальному виступі Динамо цього сезону? Важко сказати. В Динамо прийшла молодь, яка не відповідає матчам вищого рівня. Замість того, щоб віддати вперед, вони пасують назад. Не можуть зупинити м’яч, він від них просто відскакує. Ну що це таке? У Суркісів і грошей, напевно, зараз немає, щоб купити когось. Але в Україну сьогодні мало хто поїде через війну. 

Найкраще, на що може розраховувати Динамо, – це третє місце. Кияни боротимуться за бронзу із Зорею, але їм буде важко. Судячи з тієї гри, яку Динамо демонструє сьогодні, вони не посядуть і третє місце, хоча я можу помилятися. Шахтар, найімовірніше, стане чемпіоном, а СК Дніпро-1 буде другим. Не знаю, що сталось з дніпрянами. У першому колі вони мали непоганий вигляд, а в другому провалилися“, – цитує Сабо FanDay.

Нагадаємо, наразі “біло-сині” йдуть четвертими в УПЛ з 40 очками в активі, відстаючи від Зорі на 3 залікові бали. Шахтар очолює турнірну таблицю, випереджаючи СК Дніпро-1 на 7 пунктів. Щоправда, у “спортклубівців” ще є матч в запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *