Зірка жіночого Арсеналу призупинила кар’єру через особисті причини

Півзахисниця «Арсеналу» та збірної Швейцарії Лія Валті розповіла, що зупиняє кар’єру.

З особистих причин останні тижні та місяці були важкими, розумово та психологічно стомлюючими. Було дуже складно зберігати концентрацію та намагатися щодня виступати на своєму звичайному рівні.

Тому я попросила свій клуб і збірну про коротку особисту перерву. Я залишила розташування збірної Швейцарії кілька днів тому і взяла відпустку. Постараюся зосередитися на своєму благополуччі і, сподіваюся, повернуся одужалій і з новими силами“, — написала Валті в соцмережах.

“Арсенал” у 16 матчах жіночої Суперліги Англії набрав 38 очок і посідає у турнірній таблиці третє місце. Жіноча команда “канонірів” за 36-річну історію виграла 15 чемпіонських титулів, 14 Кубків Англії, а в сезоні 2006/2007 стала переможцем Ліги чемпіонів.

29-річна Лія Валті – вихованка клубу Коніц. Потім грала за Янг Бойз. В 2013 році перейшла в топ-клуб Німеччини – Турбіну Потсдам, а з 2018 грає за Арсенал. На її рахунку вже 98 матчів і 5 голів за збірну Швейцарії.

@emil_palagniuk_trvkn Еміль Палагнюк – про залежність мами від Спартака Субботи. #Спартак #спартаксуббота #янович #яновичженя #стендап #подкасттерапія ♬ оригинальный звук – Emil_Palagniuk_trvkn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *