Металіст – Верес: Юрій Вірт підбив підсумки матчу 21-го туру УПЛ

Юрий Вирт

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт прокоментував нічию з «Металістом» (5:5) у 21-му турі УПЛ.

«5:5 – для вболівальників це класний матч, багато забитих голів, але я вважаю, що ми сьогодні втратили два очка. Хоча ми невдало почали матч і «Металіст» за рахунок наших індивідуальних помилок забив два голи.

Думав, як перевернути цю гру. Самі хлопці проявили характер і зрівняли рахунок. Потім, можна сказати, була така перестрілка з забитих голів… В перерві я сказав, що потрібно додавати, більше на фланг треба, тому що середину поля закривали.

Увімнкули швидкість, і хороші передачі були, і забиті голи, вийшли вперед – 5:4. Гра давалася нам, і створили ще не один момент. Можу згадати, що у Кльоца хороші моменти були з вбивчих позицій. Такі моменти потрібно вирішувати та закривати гру.

А так, воно все на тоненького – і привело до пропущеного голу – дуже легко дали футболісту «Металіста» подати та розстріляти наші ворота. Хоча ми грали тільки на перемогу, йшли до кінця. У нас було два неймовірних моменти, у яких дуже добре зіграв воротар «Металіста».

В цілому, за виключенням тих помилок, у другому таймі ми могли розраховувати на більше, ніж нічию. Ні для кого не секрет, що з захисниками в нас просто біда. Нам не вистачає кадрів – є травмовані, є футболісти, які зараз перебувають не в найкращій формі, але у нас немає ким їх поміняти, тому вони сьогодні грають.

На превеликий жаль, сьогодні в першому таймі ми дуже легко дали «Металісту» забити чотири голи. Так не можна грати. На будь-якій фланговій передачі чи стандартному положенні ми програвали, хоча у нас є п’ять футболістів високого зросту, але вони програють боротьбу», – сказав Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *