Тренер Динамо Мірча Луческу висловився про втрату очок у матчі з Рухом

Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував нічию в матчі з «Рухом» (1:1).

«Зараз питання не в тому, як я себе почуваю, не в цьому проблема. Мені потрібна операція на нозі, але зараз не про це. Ми будемо ще не один раз говорити з президентом і в найближчому майбутньому побачимо, що буде далі. Проблема в тому, що я мушу зробити цю операцію.

Дуже важко продовжувати працювати з цією проблемою, тому я маю вирішити її. Але це не найважливіше.

Сьогодні була дуже хороша гра між двома командами, «Рух» був дуже сконцентрований, добре підготувалися до нас, грали агресивно. Проблема в тому, що рефері дозволял грати супернику дуже агресивно, було багато жовтих карток, які незрозуміло за що давалися, і не давав тоді, коли це було треба.

Та сама проблема була у нас в матчі з «Інгульцем», але, перш за все, хотілося б сказати, що «Рух» дійсно дуже добре підготувався до цього матчу.

Зараз «Динамо» знаходиться у важкій ситуації, у важкому періоді перебудови, щоб ми могли розуміти, хто з футболістів рівня «Динамо», а хто ні, з ким ми будемо працювати в наступному сезоні. Все це дуже важливо, зараз в нас час перебудови.

Дуже погано, що ми втратили 11 гравців. Зараз прийшов час тих, хто тоді був нашим резервом, ми просимо їм допомогти нам, але на цей момент не всі можуть бути корисними для «Динамо».

«Рух» – дуже хороша команда, я приємно вражений, ми грали нещодавно зі «Львовом», «Минаєм», «Інгульцем», але ця команда набагато краще за них. Вони заслуговували мінімум 1 очко. У них дуже хороші молоді гравці, які мають потенціал стати першокласними футболістами.

Гармашу потрібно подумати про своє майбутнє, слід тренуватися як можна краще, досвідчені гравці мають бути кориснішими за молодих гравців, однак зараз так не завжди трапляється», — сказав Луческу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *