Ігор Суркіс висловився про невдалі результати Динамо Київ

Президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що всередині колективу існує певна психологічна атмосфера, яка не дозволяє постійно знаходитись на високому рівні готовності до матчів.

“Думаю, що не від мене все залежить. Я приїхав підтримати команду, розібратися, що коїться. Мені, як то кажуть, важко говорити, що відбувається. Хлопці самі повинні налаштовуватися на гру та розуміти, що в таких умовах, в яких знаходиться наша країна… Наші хлопці боронять нашу землю, а вони виходять та програють Інгульцю”.

Я можу сказати, що це невідповідальність, або збори були проведені не так, як хотілося б. Є фактори… Я не стану їх налаштовувати. Я був і на базі весь тиждень. Як всі вболівальники сподіватимуться на те, що хлопці будуть розуміти, що вони перш за все грають для фанатів. Вони повинні грати з першої і до останньої хвилини”, – заявив Суркіс.

У 20-му турі чемпіонату України Динамо впевнено обіграло Минай (2:0). Київський клуб із 39 очками посідає четверте місце в УПЛ. У наступному матчі команда Мірчі Луческу зіграє із Рухом 14 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *