“Вони нюхають снюс”: тренер Інгульця – про розслаблення футболістів

Тренер «Інгульця» Младен Бартулович прокоментував наявність шкідливих звичок у футболістів.

– Чи дозволяли ви собі за футбольну кар’єру вживати алкоголь чи цигарки?

Скажу так, я не п’яниця точно. Можу випити бокал вина. Вважаю, це нормально. І для футболіста десь розслабитися. У нас в Хорватії заведено випити вина. В «Хайдуку» чи в збірній на столі є пляшка вина – в обід перед тренуванням можна спокійно випити, це в нас нормально.

Мені завжди казали, що в Україні так не можна – футболісту поставиш пляшку, то треба ще другу-третю. Трохи інший менталітет. В Україні це теж трохи змінюється, зараз футболісти менше п’ють, більш професійними стають. Змінюється покоління.

– Чи закидуються футболісти «Інгульця» снюсом? Дивився ваше інтерв’ю, дівчина сказала, що молодь зараз не п’є, а ви відповіли, що закидуються снюсом.

– Ну правда, так, звісно. Не лише в нас. В тій же Англії.

– Це не жарт був?

– Ні. Це їхнє якесь розслаблення. Зараз не курять, а закидаються снюсом.

– А що більш шкідливе?

– Я не знаю, я не пробував ні те, ні інше, – сказав Бартулович.

One thought on ““Вони нюхають снюс”: тренер Інгульця – про розслаблення футболістів

  1. ВІКІПЕДІЯ: Снюс — вид некурительного табачного изделия. Представляет собой измельчённый увлажнённый табак, который помещают между верхней (реже — нижней) губой и десной[1] на длительное время — от 30[2] до 60-70[3] минут (по данным производителей, от 5 до 30 минут). При этом никотин из табака поступает в организм.
    Тож виходить не нюхають, а всмоктують нікотин черз слизову оболонку ротової порожнини.

    Але чого не роз’яснюють, що це може призвести до онко: по всьому шляху руху того никотиного снюсу – аж до анального отвору ???
    Бо хтось на цих снюсах заробляє ??? Адже футболісти отримують непогані гроші та й подружки їхні, на яких вони відпочивають та розважаються, також мабуть “снюсюються” добряче.
    Молодьож, мабуть в основному.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *