Два клуби УПЛ підозрюються в організації договірного матчу

Футбол

Матч 19-го туру УПЛ між Інгульцем і Минаєм міг бути договірним, про це повідомив журналіст Сергій Болотніков під час одного з ефірів на Youtube.

Нагадаємо, що Минай вів у рахунку до 85-ї хвилини, потім гол у свої ворота забив Олександр Мельник, а після гості вирвали три очки завдяки пенальті на останніх хвилинах.

Болотніков заявив, що матч міг мати договірний характер, і Минай спеціально віддав матч, нібито як подяку за перемогу в першому колі. Про це журналісту повідомили якісь інсайдери.

При цьому сам Сергій засумнівався в тому, що перемога Інгульця була незаслуженою. Журналіст вважає, що в договірних матчах, зазвичай, не тягнуть до останньої хвилини, щоб віддати перемогу.

Комітет етики та чесної гри Української асоціації футболу вже розпочав розслідування щодо цього інциденту, однак поки що не поспішає робити будь-які заяви.

“Ми вже працюємо над цим. Ми перевіримо всю інформацію, і після цього будемо розуміти, чи все було добре в матчі, чи ні.

Звичайно, ми на попередній стадії, тож не можемо робити жодних заяв. Але, як і будь-яку інформацію, проаналізуємо її уважно”, – сказав голова комітету Франческо Баранка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *