“Претензії є”: Володимир Шаран прокоментував поразку Миная проти Інгульця

Головний тренер Миная Володимир Шаран прокоментував поразку у матчі 19-го туру УПЛ проти Інгульця (1:2).

«Ми розуміли, які великі у нас кадрові проблеми. Важливий для нас гравець Дмитро Немчанінов пропускав матч через перебір карток. Травмований Антон Байдал, Олег Горін лише три дні почав тренуватись. Андрій Бульоз повернувся до команди за день до гри – був у юнацькій збірній, тому ми вирішили не використовувати його в основному складі. На його позиції зіграв Іван Трубочкін, який багато пропустив через травму. Юрій Коломоєць тиждень як почав тренуватися у загальній групі. Бачили, які у нас проблеми, але все ж таки вирішили наситити середню лінію поля та зіграти за схемою 4-2-3-1, бо Руслан Паламар дуже добре виявив себе на тренуваннях. Хлопець вперше вийшов у основному складі.

Звичайно, ми були незадоволені грою у першому таймі. Гра в атаці, гра при виході з оборони в атаку, але головне, що ми перекрили всі зони. Правильно зіграли у захисті та забили зі стандарту. Тому можна сказати, що за планом перший тайм зіграли непогано. Після перерви Інгулець перебудувався, зіграв за іншою схемою та створив кілька серйозних моментів, щоб зрівняти рахунок. Проте добре зіграв наш воротар.

Але ніхто не міг подумати, що ми можемо програти цю гру, адже залишалося шість хвилин до закінчення основного часу. За замінами важко було говорити, але у перерві ми замінили Паламаря Олегом Вишневським, щоб посилити гру у нападі та вихід із оборони в атаку. На жаль, отримали автогол та незрозумілий пенальті у свої ворота. Незрозумілий у тому сенсі, що Олександр Мельник зіграв дивно. Видно було, що він уже стомився і не розумів, що робить.

Вирішувати долю матчу потрібно було кількома хвилинами раніше. Я маю на увазі моменти Михайла Гечева. На превеликий жаль, він його не реалізував. Хлопці старалися. Претензії є тому, що програли на останніх хвилинах. Але головне, що ми побачили самовіддачу, бійцівський дух. Просто нас не вистачило на 95 хвилин з огляду на кадрові проблеми».

Минай посідає 12-е місце у турнірній таблиці УПЛ. У наступному турі чемпіонату України команда Шарана зіграє із Динамо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *