Екс-футболіст збірної України жорстко розкритикував Гутцайта

Роман Зозуля

Форвард «Райо Махадаонда», волонтер Роман Зозуля висловився щодо рішення Уряду України про те, що українці братимуть участь у відборі на Олімпіаду тільки в тих змаганнях, де не буде росіян.

Також він розкритикував міністра спорту та голову НОК України Вадима Гутцайта.

«Уряд заборонив українським спортсменам брати участь в змаганнях, де будуть представлені спортсмени з росії та білорусі. ГЕНІАЛЬНО! Навіщо далі надриватися і працювати над тим, щоб не допустити до змагань ворожих спортсменів, якщо можна просто забанити своїх. Рішення в якому прямо таки відчувається жага до боротьби і перемоги. Міністр спорту, він же глава НОК, Вадим Гутцайт справляється із завданням хоронити український спорт на відмінно. Похвальну грамоту від рашистів однозначно заслужив», – написав Зозуля в Інстаграмі.

Росіяни і білоруси на Олімпіаді-2024: що ще відомо

Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав офіційне рішення МОК про допуск росіян та білорусів до Олімпіади “ганебною колаборацією з присмаком геноциду”. Також він додав, що Володимир Путін використає ці Ігри для просування своїх наративів.

Голова НОК Вадим Гутцайт заявив, що рішення МОК не сподобалося українській стороні, і вона буде і далі працювати над не допуском російських і білоруських спортсменів Олімпійських ігор.

Натомість Олімпійська чемпіонка та віце-президент Української федерації гімнастики Стелла Захарова дуже різко відреагувала на слова Гутцайта. Вона заявила, що “таких ватників треба гнати в три шиї”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *