Легенда Динамо назвав причини незадовільних результатів київського клубу

Динамо Київ

Колишній футболіст та тренер київського Динамо Леонід Буряк поділився думкою про причини незадовільних результатів команди Мірчі Луческу цього сезону.

Динамо під керівництвом Мірчі Луческу вкрай непереконливо виступає цього сезону. Кияни посіли останнє місце у групі Ліги Європи та йдуть на четвертому рядку у турнірній таблиці УПЛ.

Колишній гравець та тренер «біло-синіх» Леонід Буряк вважає, що молоді футболісти київської команди поки що не готові демонструвати стабільну гру та результати.

«У Динамо є високий потенціал молоді. Але ж вони ще не готові! Вони не поведуть команду за собою. І ніколи не зроблять результату. Поряд із такою молоддю обов’язково мають бути кваліфіковані, досвідчені футболісти, які й поведуться за собою, і результат зроблять», – сказав Буряк в інтерв’ю сайту Dynamo.kiev.ua.

Буряк вважає, що проблема Динамо – у загальному низькому рівні виконавців.

«Усі лінії проблемні. Бо з кожної лінії пішли кваліфіковані футболісти. Динамо за всіх часів ставило виключно максимальні завдання, але з нинішнім підбором виконавців вирішувати такі завдання дуже складно. Але зараз у Динамо грати нема кому», – зазначив Буряк.

Останнім часом почастішали чутки про можливу відставку Мірчі Луческу з посади головного тренера Динамо. Буряк вважає, що румунський фахівець ще може допомогти команді вийти із кризи.

«Для команди залишитися без тренера серед сезону – це дуже складна ситуація. Луческу підтримують багато керівників клубу, а футболісти команди симпатизують і йому, і його тренувальному процесу. Прямо зараз у всьому може розібратися тільки Луческу», – додав Буряк.

Динамо провело 18 матчів, набрало 33 очки і посідає четверте місце у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *