“Як після такого він повернеться до Києва?”: легенда Динамо жорстко розкритикував Петракова

Колишній український тренер Йожеф Сабо прокоментував ситуацію Олександра Петракова у збірній Вірменії.

«Я взагалі не розумію, навіщо Петраков пішов працювати до Вірменії. Думаю, грошей на життя він уже заробив. Він не знав, що Вірменія під Росією? Петраков взагалі накоїв там діл, гравців із Росії викликав. Не повірю, що без них не можна було обійтись. Ай-ай-ай!

В Україні Петраков говорив зовсім інші речі, а зрештою пішов працювати до союзників Росії. Цим він уже й так собі насрав. Як після такого він повернеться до Києва, де мешкає? Що він відчуватиме?

Це розуму незбагненно! До того ж у збірній Вірменії немає нормальної команди та футболістів, вони всім програватимуть. Він не топтренер, щоб з нічого зробити команду.

Чому Петраков конфліктує із журналістами? Напевно, такий у нього характер, але так не можна! Він сам собі нагадував і зробив усе, щоб проти нього були журналісти та фахівці. На молодіжному рівні можна було робити все, що завгодно: і посадити гравця на лаву, і різко відповісти, але на міжнародному рівні не можна так поводитися.

Петракову не можна було сваритись із журналістами. Кореспонденти роблять свою роботу та їх треба поважати. Думаю, Петраков програє ще одну-дві гри й сам піде зі збірної Вірменії. Він там недовго пробуде. Я йому раджу самому піти звідти», – сказав Сабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *