Анатолій Тимощук подав до суду на УАФ: відома причина

Анатолій Тимощук

Колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук, який після початку війни залишився в Зєніте, буде судитися з УАФ. Він хоче повернути собі свої досягнення, які в нього були забрані через його позицію щодо російської агресії.

Анатолій Тимощук вирішив судитися з УАФ, щоб повернутись в історію українського футболу. Ексфутболіст вже звернувся з позовом до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Так от відповідачем у справі є УАФ, яка через продовження співпраці Тимощука з країною-агресором ще рік тому позбавила його усіх титулів, тренерської ліцензії та довічно вилучила з офіційного реєстру збірних. Розгляд справи для кожної зі сторін з урахуванням всіх процесуальних етапів обійдеться орієнтовно у 100 тис. євро. Кошти, які краще було б спрямувати на розвиток футболу…

Раніше Тимощук програв апеляції в усіх внутрішніх інстанціях. Його інтереси в Лозанні представлятиме болгарин Георгі Градєв, котрий не вперше співпрацює з «зенітом». Варто додати, що торік спортивний арбітраж вже відхиляв апеляції рфс на відсторонення клубів та збірної від міжнародних змагань”, – написав журналіст Ігор Бурбас у себе в телеграм-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *