Головний тренер Зорі прокоментував перемогу над Динамо Київ в УПЛ

Патрік Ван Леувен

Головний тренер луганської «Зорі» Патрік ван Леувен прокоментував перемогу над київським «Динамо» (1:0) у матчі 18-го туру української Прем’єр-ліги.

– У нас був свій план. Показувати свій футбол та більше пресингувати, адже «Динамо» така команда, що її небезпечно пускати на свою половину поля. Не все вийшло, перший тайм був відносно рівним. В другому таймі ми стояли ближче до своїх воріт ніж планували, але у нас були декілька гарних атак, які можна було завершувати голом. Що і сталося під кінець поєдинку.

Цей матч дуже цікавий для наших гравців. Завжди намагаємося грати в атакувальний футбол, а особливо прагнемо цього проти топ команд. Сьогодні не було багато можливостей це демонструвати. Але я відчував, що моя команда заб’є сьогодні.

– «Зоря» набрала серйозних обертів, претендує на перші місця у турнірній таблиці. Скажіть, як Ваші молоді гравці справляються з тиском відповідальності. Або вони не концентруються на таблиці, а виходять і грають на результат?

– Ми на кожну гру дивимося окремо, та підходи до тренувань іноді різні. Я думаю, що сьогодні було помітно, для наших гравців матч був хвилюючим. Але вони швидко подолали стрес та нерви і почали грати на рівні. Також хотів відмітити, що сьогодні була гідна командна гра, жоден футболіст не зробив менше ніж треба, все було на рівні, ще раз повторюсь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *