“Вони оборонялися та грали низько”: Олександр Кучер розкритикував Динамо

Наставник СК Дніпро-1 Олександр Кучер поділився емоціями від поразки своїх підопічних у матчі з київським Динамо (0:1) в рамках 17-го туру УПЛ.

Звичайно, ми розуміли, що це за гра. Якщо брати турнірну таблицю та весь чемпіонат, для нас це була дуже важлива гра. Ми готувалися з повною віддачею, хотіли перемогти сьогодні, здобути очки. Але таких помилок, яких ми припустилися в обороні, не можна допускати в таких матчах. Один гол вирішує весь перебіг матчу, якщо так помилятися.

Динамо скористалося нашою помилкою і сіло в оборону. Вони оборонялися, грали низько та не давали пробивати по воротах у другому таймі. Це дуже не схоже на Динамо. Вони тягнули час, щось кричали, валялися. Я не розумію цього. Динамо — це гранд українського футболу, вони не повинні так поводитися.

Загалом я задоволений командою. Вони хотіли здобути очки, перемогу, вони лізли вперед. Але це футбол, одна помилка вирішує результат таких матчів.

Не будемо опускати руки. Ми працюватимемо, ми готуватимемося до кожного матчу, виходитимемо і здобуватимемо перемоги. Нам це потрібно, вболівальникам це потрібно, вони також хочуть бачити перемоги Дніпра“, – сказав Олександр Кучер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *