Юрій Вірт: “Подарували голи супернику, особливо перший і третій”

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував гру команди у стартовому весняному матчі чемпіонату проти одеського Чорноморця (1:3).

На передматчевій установці говорили з командою, що головне сьогодні – результат. У підсумку – результат сьогодні невтішний. Зараз можна що завгодно говорити. Але результат на табло – 1:3.

Пропустили перший гол після прикрої індивідуальної помилки. Це дещо вибило з колії. Бо почали ми непогано. Не вистачало креативу, агресії, індивідуальних дій саме у штрафному майданчику суперника. Треба над завершенням працювати.

Другий тайм теж розпочали добре. Коли зрівняли рахунок – і уявити не міг, що гра завершиться поразкою – 1:3. Тим паче, вийшли свіжі футболісти, які мали посилити гру. Замінами я загалом незадоволений.

Висновок – знову подарували три голи супернику. Особливо перший і другий. Футболісти залишили вільні зони і суперник розстрілював ворота. Мусимо працювати далі. Розумію, що є і психологічний тягар – не можемо перемогти вдома. Це тисне на нас.

Але зараз приїдуть в гості ще сильніші суперники: Ворскла, Дніпро-1, Кривбас. Виходу немає, мусимо чіплятися і боротися за очки. Щодо новачків. Не маю зауважень до гри Олександра Маткобожика. Не бачу його провини у пропущених м’ячах, він забив у дебютній грі.

Від Дениса Балана хотілося б більш якісної підтримки атаки, якісних фланговий передач. Андрій Блізніченко? Не найкраща його гра. Він вийшов, коли потрібно було створювати і загострювати. Знаю, що він може більше. Може віддавати передачі, бити. Сьогодні ми цього не побачили.

Семен Вовченко і Влад Шарай сьогодні пропускали гру через дискваліфікацію. Вони повернуться на гру з Ворсклою. Можливо, щось змінюватимемо у стартовому складі“, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *