Володимир Баєнко: “На старті чемпіонату нам не вистачало зіграності команди”

Гендиректор «Кривбаса» Володимир Баєнко розповів про комплектацію команди.

«Ми влітку збирали команду майже з нуля. Брали футболістів не на довгострокові контракти, щоб подивитись, хто нам допоможе, а хто – ні. Тому планували таке: якщо футболіст зможе нас своєю грою переконати, що можемо на нього розраховувати, то взимку сядемо та обговоримо новий контракт.

Як показав час, на старті чемпіонату нам не вистачало не кваліфікованих гравців, а зіграності команди. Адже ті ж самі футболісти в кінцівці сезону вистрілили, хоча спочатку вдавалось далеко не все.

Це свідчить не про якість виконавців, а про брак часу. Тому у зимове міжсезоння розуміли, кого нам потрібно взяти. Ми обговорювали це ще на початку осені, тому у перший збір вже входили з трьома новачками, які прийдуть на ті позиції, з яких виконавці підуть. Плюс продовжили контракти з тими, на кого розраховуємо, а потім одну-дві позицію планували доукомплектувати. Наразі кандидатів підбираємо дуже ретельно.

Дуже багато потенційних новачків нам не підійшло. Плюс добре відпрацювали наші футболісти. До того ж, добре проявила себе молодь. Вірю в наших футболістів, бачу у нашої команди великий потенціал. Бачимо з президентом те, як працюють тренери та повністю їм довіряємо.

Нам тільки потрібен час. Не кажу, що не буде новачків. Переговори ведуться. Але нам потрібні тільки ті, які будуть сильніші за гравців, які у нас є.

Яким буде «Кривбас» навесні? Більш збалансований. Хлопці вже притерлись та знають чого очікувати один від одного. Хотілося б краще стартувати за рахунок того, що зʼявилась команда, зʼявився командний дух», – сказав Баєнко.

«Кривбас» займає восьме місце в УПЛ – 18 очок у 15 матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *