“Багато доказів втрачено”: адвокат Лихачов – про ДТП за участі кортежу Ярославського

Роман Лихачов, який представляє інтереси колишньої дружини загиблого у ДТП за участі кортежу президента «Металіста» Олександра Ярославського, розповів, на якому етапі знаходиться досудове розслідування.

«У колишньої дружини залишилась основна вимога — щоб винні були притягнуті до відповідальності.

Багато доказів втратили. Навіть заводили кримінальне провадження стосовно втрати певних речей (одягу загиблого — прим.) у морзі, але я не чув, щоб комусь оголосили підозру з цього приводу.

Провадження можуть розглядати, поки не закінчаться строки притягнення до відповідальності. А потім його закриють. Або ж буде ситуація як зараз: незрозуміло кого шукають, є власник автомобіля, але рік проводять якісь експертизи.

Досить серйозні люди залучені у це провадження, щоб воно проходило дуже швидко, бо усі обіцяли брати її на контроль», — розповів Лихачов.

Колишня дружина загиблого Катерина Овчаренко повідомила джерелу, що протягом року з моменту ДТП до неї не звертався ані сам Ярославський, ані його представники, допомогу або матеріальну компенсацію їй не пропонували

«Ярославський — це впливова людина, він багато чого може, проте я можу помилятися. У листопаді до мене приїжджали поліціянти з Харкова, хотіли поговорити, але мене не було у місті. Казали, що нібито хочуть поновлювати розслідування. Обіцяли згодом зв’язатися, але не передзвонили», — сказала Овчаренко.

Нагадаємо, 9 лютого 2022 року авто з кортежу Ярославського збило на смерть 36-річного чоловіка, на наступний день працівник фірми президента «Металіста» повідомив, що за кермом в момент ДТП був саме він. Сам Ярославський в цей же день вилетів особистим літаком до Лондона.

Пізніше прокуратура скасувала підозру працівнику фірми та інкримінувала йому приховування злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *