“Ми команда зі специфічним футболом”: Срна пояснив, чому Шахтарю важко знайти гравців

Директор донецького Шахтаря з футболу Дарій Срна прокоментував підписання захисника Георгія Гочолейшвілі. Також функціонер розповів, що команда ретельно підходить до формування складу, адже гравців під стиль клубу важко знайти.

Ми шукали останні пів року, коли втратили Додо й Вінісіуса Тобіаса, футболіста на позицію правого захисника. Зрештою знайшли гравця з дуже великим талантом, який виступав у Грузії. Він добре підходить під наш футбол, під нашу систему гри, любить атакувати – це те, що нам треба.

Сподобалось, як Георгій виявив себе на цих перших тренуваннях, і ми чекаємо, що він зростатиме щодня, що забезпечить користь Шахтарю.

Що стосується його якостей, то ми відразу побачили швидкість, витривалість і гарний останній пас. Дуже важко сьогодні знайти таких футболістів, які підходять Шахтарю, адже ми – специфічна команда зі специфічним футболом.

Вибір припав на Гочолейшвілі, і я гадаю, ми не помилилися. Він працюватиме, докладатиме зусиль і свій шанс дістане. У нас колектив відмінний, тому жодному молодому футболістові не важко адаптуватися в Шахтарі. У нас нормальні хлопці, наше серце завжди відкрите, тому він швидко призвичаїться і буде корисним клубу“, – сказав Даріо  Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *