Денис Попов прокоментував повернення в Динамо Олександра Шовковського

Захисник київського Динамо Денис Попов розповів клубній пресслужбі про медогляд, повернення Олександра Шовковського в клуб та плани на другу частину сезону.

– В принципі, медогляд багато часу не зайняв. Усе це звично для нас, традиційно двічі на рік проходимо, тож усе знайоме. Побоювань особливих ніяких немає – упевнено заходжу до будь-якого лікаря (посміхається).

– У відпустці виконував індивідуальну роботу?

– Звичайно. Якщо не виконувати, то перші дні та тижні після відпустки давалися би дуже й дуже важко.

– Перший тиждень команда тренуватиметься в Києві…

– Так, думаю, будемо акцент робити на біговій роботі, трохи займатися з м’ячем. Основна же робота та спаринги будуть уже в Туреччині.

– Учора було два втягуючих тренування. Як вони минули, як самопочуття?

– В принципі, все добре. Отримали певне навантаження, але для початку тренувальних зборів це звична річ. Також виконали бігову роботу, яка необхідна для того, аби до початку сезону набрати форму.

– У тренерському штабі поповнення – до Динамо повернувся Олександр Шовковський. Як сприйняли в команді цю новину?

– Раді, звичайно. Думаю, це додасть нам ентузіазму, усі будуть дослухатися до його авторитетної думки, як легенди клубу. Тож його прихід – це лише плюс для нас.

– Які очікування від другої частини сезону?

– Не буду розкидатися якимись гучними заявами. Але ми всі розуміємо, де ми перебуваємо зараз, і де ми маємо перебувати. Тому будемо докладати всіх зусиль та працювати заради досягнення своєї мети, а після завершення сезону подивимося, наскільки нам це вдалося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *