Віктор Леоненко: Піко у Металіст привезли наче з сумо

Віктор Леоненко

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко у себе на ютуб-каналі поділився думками від перегляду гри Металіст – Металіст-1925.

“Відразу сказу, що гра була рівною. Навіть коли залишились в десятьох. 31-а хвилина з офсайду забив Ременюк. Я також відразу не зрозумів (чому відмінили – прим.), адже Габелок не торкався м’яча. Видно, Монзуль порахувала, що він заважав Капілієнку. Тільки цим можна пояснити.

Рівна реально гра. Моментів не було ні в одної з команд. Напевно, більше думали про оборону. Багато хто чекав дербі, але не вийшло. Я не впізнав команду Призетка після прикрої поразки від Зорі. 

Що ще можна відмітити? Вихід Піко. Чесно кажучи не знаю, можливо, сподіваються, що скине вагу. Тоді питання Шарану, чому Селезньов досі не грає, а тут ось виходять люди, якого привезли з сумо. Ну Піко, напевно, техніка дозволяє йому роздавати паси.

Я вважаю, що гра не вийшла. Дербі не вийшло. Карточки чесні. Думаю, обидві команди хотіли виграти, але так хотіли виграти, що в обох колективів нічого не вийшло в атаці“, – сказав Віктор Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *