Олег Голодюк: І для нас, і для Металіста це був особливий матч

Тимчасово виконуючий обов’язки тренера ФК Металіст-1925 Олег Голодюк поділився думками після нульової нічиєї з Металістом. Він розповів, що булопро хвилювання перед матчем, характер футболістів та результат у міжусібнику:

– Дуже важка гра. Це вже наша четверта гра, де ми з Едмаром у якості тренерів і  кожне інтерв’ю починається зі слів “була дуже важка гра”. Але воно так і є. Тому що гра складалася таким чином, що ми переважали суперника, на мою думку.

Грали так, як ми і домовлялися з хлопцями. Потім червона картка, вилучення трошки зіпсувало наші плани. Проте, знову ж таки, я не кажу про результат, закономірний він чи ні, єдине, що сьогодні дуже порадував характер хлопців. Вони були один за одного, особливо після вилучення.

–  Якесь особливе налаштування у вас було, у зв’язку з тим, що це дербі? Чи це був рядовий матч?

– Я думаю, як і для нас, так і для команди-суперника це був особливий матч. Всі налаштовувалися на нього. Не буду вам зараз брехати, що не було хвилювання. У нас було хвилювання, у хлопців було хвилювання. Але вони молодці, витримали, справилися, показали, я вважаю, досить достойну гру”, – сказав Олег Голодюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *