Юрій Вірт прокоментував впевнену перемогу Вереса над ФК Металіст-1925

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився емоціями після перемоги команди над Металістом 1925 (4:1).

“Це дуже важливі для нас три очки. Багато говорили з футболістами перед цим матчем про те, що сьогодні нам дуже потрібен результат. І хлопці здобули впевнену перемогу, підкріплену дуже хорошою грою. 

Дуже хороший, агресивний початок гри. Ми заробили пенальті, забили. Ще до цього епізоду не реалізували два хороших шанси – добре зіграв воротар Металіста 1925 Сидоренко. Так само агресивно розпочали і другий тайм. На куражі. За рахунку 3:0 на нашу користь – трохи розслабилися. Але довели матч до логічного завершення. 

Для нас – це класний результат. Грою задоволений. Усіх без виключення футболістів: і тих, хто грав зі старту, і тих хто вийшов на заміну. Радий, що вони розуміють, чого від них вимагали.

Ми добре відпрацювали на полі. Була агресія, якої не вистачало у попередніх іграх. І реалізовували свої моменти. Цього теж у попередніх матчах не вистачало. Повірте, ми багато заради цього працюємо. Дуже хочеться радувати рівненських уболівальників – вони на це заслуговують.

Вже за три дні ми протистоятимемо Шахтарю. На такі матчі команду навіть налаштовувати не треба. На нас не тиснутиме результат. Нехай він тисне на Шахтар – їм це більше треба. А ми вийдемо і намагатимемось дати бій. Головне – зіграти дисципліновано.

Не страшно, якщо ми програємо. Але якщо відберемо у Шахтаря очки – це буде справжній успіх. Перед нами стоїть задача – перемагати у кожній грі. Кожна гра для нас – як фінальна. Ми прекрасно розуміємо силу інших команд. І розуміємо, що нам потрібно багато працювати, щоб грати з ними на рівних.

Приємно перемагати, але кожна наступна гра – для нас фінальна”, сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *