Металіст – СК Дніпро-1: слова Олега Ратія після матчу

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Олег Ратій поділився враженнями від матчу проти «Дніпра-1».

– Загальні враження дуже приємні, хлопці грали добре. Це те якщо не торкатися результату. По грі ж хлопці показали, на що вони здатні й не даремно вони набрали стільки очок. Команда, на наш погляд, грала так, як вміє й провела хороший матч. Наш суперник, який грає в єврокубках, мав один-два моменти й скористався можливістю забити. 

— «Шахтар» і «Дніпро-1» — команди приблизно одного рівня. Проте, сьогодні «Металіст» вже не виглядав так, як у матчі на «Арені Львів». Можна сказати, що висновки зроблено?

— Напевне, хлопці самі зрозуміли, що та гра була для нас хорошим уроком. Вони винесли з того уроку всі помилки, все зрозуміли та ми вже бачимо, що вони по-іншому грають.

— Сьогодні ми знову вимушені говорити про відсутніх гравців. Зокрема, не було в заявці Юрія Романюка та Єгора Картушова. Що з ними сталося?

— На жаль, так сталося… Картушов ще в минулій грі попросив заміну, у нього травма. Завтра будемо робити МРТ, дивитися результати і якщо все буде добре — буде готуватися до наступної гри. Щодо Романюка, то в нього забій коліна й також чекаємо понеділка, коли має все прояснитися. Та й сьогодні хлопці просили заміни. У перерві заміни попросили Каплієнко та Федорів, у них були проблеми. Взагалі, в цьому матчі ми не робили заміни по грі, бо вимушені були знімати гравців з поля через проблеми з м’язами чи суглобами.

— «Металіст» продовжуватиме ставити собі за мету потрапляння до єврокубків?

— Я думаю, що всі команди бажають брати участь у єврокубках. Але наше бажання — у кожній грі виходити та грати у свій футбол. Тоді обов’язково бажаний результат буде досягнуто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *