Олександр Кучер висловився про сенсаційну втрату очок Дніпром-1 у матчі проти аутсайдера УПЛ

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер поділився враженнями від матчу восьмого туру УПЛ проти «Інгульця».

Гра завершилася сенсаційною нічиєю – 2:2.

«Ми грали проти організованої команди, яка добре організована в обороні, яка не давала нам грати. Важка вийшла гра. Але через ті помилки, які ми допустили, ми не заслуговували навіть на нічию. Багато допустили помилок, через які могли пропустити більше голів, але могли й виграти в кінці, бо мали моменти.

Якби так, як наприкінці матчу, грали від початку – був би інший результат. Я сказав хлопцям, що треба так грати від початку, максимально налаштовуватися на боротьбу. Тоді щось буде виходити».

“Дніпро-1” – “Інгулець” – 2:2

Голи: Адамюк, 45+1, Піхальонок, 68 – Смоляков, 55, 66

“Дніпро-1”: Юрчук, Амаш, Переймів, Логінов (Громов, 59, Балулі, 80), Адамюк (Танчик, 70), Рубчинський (Назаренко, 59), Сарапій, Бланко (Когут, 81), Пихаленок, Гуцуляк, Довбик

“Інгулець”: Кучер, Саків, Ченбай, Павлов, Сидоренко, Кучеренко, Смоляков (Кравчук, 76), Клименко (Марусич, 85), Кухарук, Нагієв (Одарюк, 76), Запорожець (Коробенко, 90+2)

Попередження: Ченбай, 75, Кучер, 82

Огляд матчу: 

Зазначимо, що “Дніпро-1” вперше втратив очки в поточному сезоні чемпоінату України. Раніше команда Олександра Кучера виграла 6 з 6 матчів.

В активі дніпрян 19 набраних очок і вони йдуть на першій сходинці в турнірній таблиці УПЛ. “Інгулець” зіграв 7 матчів, в яких набрав всього 4 очки. Команда йде на 14-му рядку в турнірній таблиці першості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *