Юрій Вірт прокоментував перемогу Вереса над ФК Львів

Юрій Вірт

Наставник рівненського НК Верес Юрій Вірт поділився думками від перемоги своїх підопічних у грі проти ФК Львів (3:1).

“Класна перемога, підкріплена дуже хорошою грою. Повністю задоволений діями команди. Незважаючи, навіть, на пропущений гол. 

Ми розбирали стандарти у виконанні львівського клубу. Знали, що вони небезпечні у цьому компоненті гри. Але ми дуже добре відреагували на пропущений м’яч. І одразу забили у відповідь. Це було дуже важливо. 

Потім ми повністю контролювали гру. Дуже добре працювали на полі, атакували, створювали моменти. Класний перший тайм у нашому виконанні.

Після перерви було дуже багато боротьби. Обидві команди намагалися проявити характер. Гол зі штрафного дозволив схилити шальки терезів у наш бік. Ми відчули впевненість у своїх силах. Забили дуже класний третій м’яч. А далі – грали від результату і більше нічого не дозволили створити суперникам.

Сьогодні ми грали без двох ключових футболістів: Геннадія Пасіча і Віталія Дахновського. Але Влад Шарай і Михайло Сергійчук їх прекрасно замінили. Ми маємо невелику обойму виконавців. Але вони всі рівноцінні і взаємозамінні. Радий, що усі працюють і намагаються доводити, що повинні грати у старті“, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *