Олег Протасов підтвердив, що генеральний секретар УАФ отримав підозру від генпрокуратури

Олег Протасов

Декілька хвилин тому з’явилась інформація, що Юрій Запісоцький, який є генеральним секретарем УАФ, отримав підозру від генпрокуратури на пункті пропуску Рава-Руська.

Один з віце-президентів УАФ Олег Протасов опублікував допис у фейсбук, який підтверджує, що це сталось.

“Сьогоднішнього недоброго ранку, окрім підступної ракетної атаки, відбулася ще одна атака ворога – проти Української асоціації футболу.

Росіяни просто не можуть пробачити нам своєї повної спортивної ізоляції і свого недопуску до відбору на Євро-2024, що стався дякуючи наполегливій позиції президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка.

Саме з цим пов’язане сьогоднішнє незаконне утримання на кордоні України Генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького. Він разом з іншими представниками керівництва Асоціації прямував в офіційне відрядження до УЄФА.
Використовуючи своїх «козачків» в українських правоохоронних органах, спецслужби росії прагнуть помсти, тиску і блокування роботи УАФ. На жаль, але вчасно протидіяти таким «осередкам фсб» у своїх структурах в нацполіції та ОГП й досі не навчилися.

У мене особисто немає сумніву в тому, що це російське замовлення, яке тут у нас виконують гарно замасковані пішаки. Судіть самі: учора ввечері один з екс-президентів ФК, який міг мати бізнес-зв’язки із ставлениками рф на кшталт Козака-Медведчука, закликає до руйнації УАФ.

А вже зранку наступного дня інший «козачок», якого звинувачували в хабарництві та зв’язках із проросійськими політиками ОПЗЖ, підписує проти співробітників УАФ незаконні клопотання.

Напевно, фабрикація звинувачень, беззмістовні папірці під виглядом процесуальних документів, за умислом агресора мають відбити в УАФ бажання займатися питаннями підготовки до проведення Чемпіонату світу-2030?! Марний розрахунок!

P.S. Юрій вже перетнув кордон і прямує до УЄФА. Наші юристи знають свою справу. Але цей випадок – дуже кричущий. Ворог дійсно атакує з багатьох фронтів одночасно”, – написав Олег Протасов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *