Євген Підлепенець прокоментував перемогу над Ворсклою

Євген Підлепенець

Півзахисник Металіста Євген Підлепенець поспілкувався з клубним медіадепартаментом та розповів про свої враження від матчу з полтавською Ворсклою.

— Євгене, вітаємо з перемогою! Розкажи про свої враження від матчу.

— Дуже позитивні емоції, адже ми обіграли доволі сильного суперника, який брав участь у єврокубках цього сезону та непогано зіграв. Зараз у них є невеликі труднощі, але я впевнений, що вони все одно будуть доволі сильною командою.

Щодо нашої гри… Спочатку у нас щось не виходило. «Ворскла» добре тримала м’яч, змусила нас сісти ближче до своїх воріт. Потім ми нав’язали боротьбу, стали вигравати більше єдиноборств, у нас почали виходити швидкі атаки.

— У матчі з Ворсклою ти вперше вийшов на поле з капітанською пов’язкою. Чи відчував ти додатковий тиск у зв’язку з цим?

— Не можу сказати, що був сильний тиск. Проте, вдячний тренерському штабу, команді, що дали такий шанс. Я намагався віддячити їм за це, старався не програти в боротьбі, вигравати кожен м’яч, допомагати команді здобути результат. Як виявилося, у нас все вийшло.

— Здалося, що у тебе була більш вільна роль на полі порівняно з попередніми матчами. Ти постійно змінював фланги, часто переходив у центр. Це була задача тренерського штабу?

— Я б не сказав, що така була задача. Я інколи приходжу на лівий фланг, щоб створювати там більшість. На тому фланзі розігруємо комбінації. Це виходить доволі непогано, тож чому б це не робити частіше.

— Давненько ти не забивав голів. На твою думку, чому не вдається відзначитись?

— Добре, що команда перемагає, а я допомагаю їй, як можу. Думаю, що все буде нормально. Головне — повністю викладатися і все буде добре”, – сказав Євген Підлепенець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *