Металіст – Ворскла: слова Олега Ратія після матчу

Олег Ратій

Олег Ратій, який виконує обов’язки головного тренера Металіста, прокоментував перемогу над Ворсклою. Нагадаємо, харків’яни здобули тріумф у результативному матчі.

– Мене вже вітали з перемогою – дякую за ці вітання. Нам би дуже хотілося нарешті здобути домашню перемогу у Харкові. Це було б краще для всіх наших вболівальників. Але поки що чекаємо.

– Початок матчу був за “Ворсклою”. Як вдалося переломити хід подій?

– Ну, це ваша думка, що початок був за “Ворсклою”. У нас ця думка інша. Ми так спланували гру, що на початку мусили грати у захисті. А далі вже розуміли як грати і забивати голи.

– Прядун сьогодні зіграв добрий матч, забив двічі і віддав гольову передачу. Загалом в чемпіонаті він має вже п’ять голів. У чому секрет його успіху? Можна сказати, що він знайшов свою команду?

– Грає уся команда – і в цьому секрет успіху. Коли грає команда, кожен гравець індивідуально може проявити свої найкращі якості. Саме так і трапилося у випадку Прядуна.

– Яка ситуація щодо травмованих Рибки, Федоріва?

– Рибка уже тут, з нами. Він був у роздягальні, підтримував хлопців. Дуже йому вдячні за це. Федорів також відновлюється, також підтримує команду. Вони відновлюються і ми віримо, що невдовзі вони повернуться у команду.

– А Коркішко?

– Ним займаються лікарі, повинні провести МРТ. Подивимося, як будуть далі складатися справи. Футболіста нічого не турбує, але ще треба провести додаткові обстеження, – сказав Олег Ратій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *