Андрій Шевченко висловився про масштабний ракетний удар РФ по Україні (Відео)

Екснаставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував масовий обстріл території України з боку російських окупантів.

«80 ракет та 12 дронів-камікадзе випустила сьогодні росія по нашій рідній землі. Київ, Харків, Запоріжжя, Чернігів, Суми, Кривий Ріг, Дніпро… Я зустрів цей обстріл в потязі, який зупинився посеред поля. І ці декілька годин були вічністю.

Я хочу сказати одне. Жодні ракети, обстріли чи атаки, не зламають українців. У нас можна відібрати будинки та цілі вулиці, але неможливо забрати гідність, сміливість та прагнення свободи. Ми будемо захищати Україну. Ми будемо співати під обстрілами, як робили це сьогодні кияни в метро. Ми будемо битися, поки не переможемо.

У цей дуже важкий день, ми дякуємо кожному із вас, хто розділяє з нами цей шлях. Щоб ви не відчули сьогодні: співпричетність, любов і співчуття до України, або розпач, гнів і лють до наших ворогів — перетворіть ваші емоції на благодійні пожертви. Нехай вони стануть ще одним кроком до нашої спільної перемоги», – написав Шевченко в інстаграмі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Масований удар по території України: основна інформація

Ракетний терор рашистів почався вранці 10 жовтня. Окупанти обстріляли більше десяти великих міст.

Вибухи зафіксовані під Львівської області, Харків, Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі, Кривому Розі та інших населених пунктах. Атаки призвели до відключення електрики і водопостачання.

За словами радника ОПУ Олексія Арестовича, мета росіян – знищити енергетичну інфраструктуру України напередодні зими, щоб громадяни країни замерзали під час холодів.

Частина ударів здійснили по Києву. “Прильоти” зафіксовані в Шевченківському районі столиці. На поточний момент відомо про 5 загиблих і більше 30 постраждалих. Пошкоджений будівля філармонії, музеї Ханенків і Шевченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *