Наставник Миная Володимир Шаран пояснив, чому не випускає на поле Селезньова

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран на прес-конференції прокоментував матч 6-го туру УПЛ проти криворізького «Кривбасу» (0:0):

– Сьогодні ми програвали багато боротьби під час стандартних положень. Хоча створили свої три моменти, які повинні були реалізовувати. Провели п’ять замін, але вони не зуміли підсилити гру. Будемо розбиратись, чому так вийшло.

Щодо суперника, то «Кривбас» займає не своє місце у таблиці. Юрію Вернидубу потрібен час та терпіння, аби побудувати команду.

– Ви випустили на заміну після перерви Колесника, але потім по ходу другого тайму його замінили на Коломойця. Чому?

– Якщо ви дивились футбол, то бачили, він не виконував те, що від нього вимагалось. Він повинен був чіплятись за м’ячі, аби підтримувати наших півзахисників. Він випав з гри, йому треба працювати над собою. У психологічному плані, в першу чергу. І все буде добре. У нього хороші перспективи, адже має хороші дані. Треба тільки перебудуватись в плані психології. В цілому всі нападники зіграли сьогодні не так, як ми планували.

– Коли повернеться на поле Селезньов?

– Побачимо. Коли буде в нормі його вага, а я буду задоволений його тренувальним процесом. Наразі він не готовий, аби підсилити нашу команду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *