Віктор Скрипник прокоментував перемогу Ворскли над Чорноморцем в УПЛ

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 6-го туру УПЛ проти «Чорноморця».

– Нічого так просто у футболі не буває, ти повинен на всі сто відсотків своїх можливостей проводити кожну гру. Кожна перемога – це гарна пігулка для подальшої роботи. Заспокоює, мотивує, бо є очки і хочеться їх здобувати в наступних матчах. Для нас кожна гра – наче екзамен. Тиждень працюємо – і далі іспит. Сьогодні на «5 з плюсом» його склали. Було 1:1, потім ми вийшли вперед, хоча обидві команди хотіли виграти, але більше пощастило нам. Ми дуже задоволені.

Раніше кінець матчів тяжко переносили, але сьогодні була впевненість, що можемо досягти того, чого хочемо. Але зіграли – і забули, бо далі дуже важлива гра проти «Металіста».

– Якби матч закінчився з рахунком 1:1, це був би плюс чи мінус для вас?

– Це таке питання… Коли ведеш, а потім зрівняв суперник – ти думаєш, що не дотягнули, втратили концентрацію. А коли програєш, і потім зрівнюєш у кінці, то ти – наче переможець. Раді, що витримали, не зупинилися, ми забили наприкінці гол, який, можливо, трохи фартовий, але він для нас багато коштує.

– Коли ви забили перший гол – одразу пропустили у відповідь. Втратили концентрацію?

– Коли на твої ворота три штрафні поспіль і команда суперника приходить до тебе у штрафну площу… Два штрафних удари відбили, а третій ні. Хоча не буду говорити, чи був там офсайд – це на совісті судді. Добре те, що добре закінчується. Перегорнули сторінку й готуємось далі.

Зазначимо, що матч 6-го туру чемпіонату України з футболу між «Ворсклою» та «Чорноморцем» завершився з рахунком 2:1 на користь полтавської команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *